ONZE ONDERWIJS DIENSTEN

Waarvoor je hier ook bent, je bent hier op een plek waar er naar je geluisterd wordt, waar we met je meedenken en waar we dezelfde ambitie hebben als jijzelf, het beste halen uit jezelf!

Bij Kind & Co hebben we diensten die horen bij de "wereld van nieuwe leerstrategieën". Diensten die zorgen voor een stevig fundament met een andere kijk op leeruitdagingen.

Onderstaande diensten hebben wij in ons pakket.

Wens je een kennismakingsgesprek of wil je even bellen? Dat kan!

I.v.m. drukte ben ik niet vaak in de gelegenheid om de telefoon aan te nemen, stuur daarom een mailtje naar info@kindenco.net of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek via de online agenda.

Ik leer anders.

Kinderen die in beelden denken hebben een voorkeur voor ZIEN terwijl het onderwijs talig ingericht is. Ze kunnen daardoor vastlopen op school maar daarnaast kunnen ze zich ook `anders` voelen.

Klik op het plaatje om naar deze pagina te gaan.

JaMaRa rekenen

JaMaRa is een rekenaanpak om kinderen alsnog, opnieuw of beter te leren rekenen.

Klik op het plaatje om naar deze pagina te gaan. 

(Begrijpend) Lezen & spelling

Dat problemen met deze schoolvakken te maken kunnen hebben met onze oogsamenwerking verwachten veel mensen niet. Toch zie ik in 90% van de gevallen dat de oogsamenwerking te wensen overlaat waardoor (begrijpend) lezen een probleem kan zijn. Regels overslaan, je ogen die niet los en vloeiend kunnen bewegen. Het zijn voorwaarden om überhaupt tot lezen te komen.

Access Bars

"Ik kan het toch niet" "Anderen zijn hier veel beter in", "Ik ben lelijk en dom".

Allemaal overtuigingen die niet helpend zijn. Access Bars ruimt deze overtuigingen op zodat het hoofd leeg is en we beter over onszelf denken. Sterker nog, we voelen ons goed als we onze bars laten lopen!

Maatwerk

Iedere hulpvraag en ieder persoon is anders, hierom starten we een traject altijd met een uitgebreide screening. Na de screening starten we de begeleiding meteen op zodat er thuis al meteen geoefend kan worden. 

Op de pagina tarieven vind je mijn standaard tarieven. Na de screening kunnen we een inschatting maken van de hoeveelheid sessies die nodig zullen zijn. Wanneer u het prettig vindt dat we een totaalpakket maken dan maken we graag een offerte klaar. Op een totaalpakket ontvangt u 10% korting.

Gras groeit niet door eraan te trekken! Maar door de wortels water te geven!

Afspraak maken?

Klik hier