Book Now

Wie ben ik?

Mijn naam is Corine van de Mortel en samen met mijn gezinnetje woon ik in Deurne.

Ik heb in mijn loopbaan als leerkracht veel met kinderen gewerkt, niet alleen voor de klas maar ook daarbuiten. Hier heb ik erg veel ervaring opgedaan. Deze ervaring komt me nu goed van pas in mijn eigen praktijk.

Als moeder van 2 prachtige kinderen weet ik als geen ander hoe belangrijk het is als kinderen lekker in hun vel zitten. Dat kinderen mee kunnen in de klas komt op de tweede plek. Maar wat nu als uw kind niet lekker in zijn vel zit omdat het niet mee kan? Dat je als ouders weet dat er meer inzit dan wat er nu uitkomt?

Deze visie en deze ervaring heeft me doen besluiten me te gaan richten op nieuwe leerstrategieën. Op zoek gaan naar de oorzaak van een leer en/ of gedragsprobleem om vanuit dat punt te bouwen aan een stevig fundament. Sinds november 2014 run ik dan ook Kind & Co en de resultaten die we behalen liegen er niet om! Kijken naar oorzaken biedt zoveel meer dan het plakken van pleisters.

Als leerkracht maar ook als moeder zijnde begrijp ik het als ouders zeggen dat zij het belangrijk vinden als hun kind lekker in zijn vel zit.

Ik voeg daar graag nog wat aan toe, een kind dat ook mee kan op school!

Veel leesplezier, groetjes Corine