Access Bars class

Access Bars, een laagdrempelige behandeling die overtuigingen opruimt en zorgt voor rust en ruimte in het hoofd en in het lijf.

Weet je nog niet wat Access Bars is? Klik dan hier.

Voor iedereen op de wereld is er rust en ontspanning mogelijk. En door het ontvangen van een eenvoudig lichaamsproces, genaamd Access Bars, kan dit met totaal gemak plaatsvinden.

32 punten op het hoofd..

Ieder punt staat voor een levensthema. Tijdens een Access Bars sessie raakt een practitioner deze punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensthema's los te laten.

Je bent een ui die gepeld wordt!

Hiermee bedoelen we dat iedere behandeling die je ontvangt, worden er oude overtuigingen, standpunten, emoties en energieën losgelaten waardoor je steeds dichterbij je eigen kern komt. Die kern is wie jij écht bent!

Veel mensen geven aan dichterbij zichzelf te willen komen en te blijven. 

Dat betekent dat we naar ons gevoel en lichaam willen leren luisteren. Met Access Bars wordt dit voor je geregeld aangezien je hersengolven tot rust worden gebracht en het leven vanuit moeiteloosheid geleefd kan gaan worden.

Access Bars en de hersenen.

Tijdens een behandeling gaan onze hersengolven van Beta (alert) naar de Theta staat. de Theta staat is een diepe staat van ontspanning vlak voordat je in slaap valt. Hierdoor krijgen lichaam en geest toegang tot alle vastgeroeste overtuigingen, emoties om ze vervolgens los te laten.

Het mooiste is dat het niet moeilijk te leren is.
Door het leren of ontvangen van de Access Bars®, kun je met totaal gemak jezelf, je kinderen, kinderen uit je klas en/of praktijk, je cliënten, vrienden, familie, collega's behandelen na het volgen van een Access Bars class. 

Access Bars en kinderen.

In 2018 was ik op zoek naar een tool die volle hoofden écht op kon ruimen. Tijdens mijn andere trainingen leerde ik mooie tools, maar geen enkele tool werkte echt. Ja tijdelijk, maar na 2 maanden kreeg ik weer de vraag hoe ouders en kind het hoofd op kon ruimen. Voor mij een signaal dat ik op zoek moest naar een tool die dit wel kon. Dit vond ik in Access Bars.

Toen ik eenmaal aan de slag kon gaan als practioner merkte ik dat deze behandeling heel prettig was wanneer kinderen gespannen waren voor toetsen, spreekbeurten en andere spannende zaken. Ook gaven ouders en kind aan dat ze veel beter in slaap konden vallen en dieper slapen. 

We mogen ook niet vergeten dat de kinderen van deze tijd heel erg hun best doen om ervoor te zorgen dat wij beter naar ons lijf en gevoel gaan luisteren. Iets dat zij al beheersen. Dit zorgt voor de nodige onrust en frustraties bij kinderen. Of je nu ouder bent van een hoogsensitief kind of de leerkracht, de kinderen van deze tijd willen niets liever dan jou gelukkig zien! Access Bars haalt die stress bij ze weg.

Praktische informatie:

Je ontvangt:

- De reader boordevol tips, tools, informatie

- De headchart: overzicht van de behandeling

- Overzichtskaart van de 32 punten

- Certificaat

En dan... Na een Access Bars class mag je iedereen behandelen, je kinderen, kinderen uit je klas en/of praktijk, je partner, je vrienden en vriendinnen. Daarnaast mag je jezelf Access Bars Practioner noemen.

Investering: Vastgestelde prijs door Access Consciousness

18 jaar en ouder: €380,-

16/17 jaar: €190

Tot 15 jaar: Gratis (zij komen met een betalende volwassenen mee)

Je aanmelding is gegarandeerd na betaling.

Tijd: 10.00-18.00

Locatie: Dopheide 25, Deurne

Access Bars Class

Meld jezelf aan en leer deze magische tool in 1 dag! 

Kom in de flow met Access Bars!

Je bent bij mij in goede handen.