ACCESS BARS


Access Bars, er is zoveel over te vertellen! 
Jouw behandeling kan zomaar "life changing" zijn! En ik besef me goed dat dit bijna ongeloofwaardig klinkt, althans dat dacht ik toen ik in 2017 gewezen werd op Access Bars. 
"Yeah right" dacht ik!
Toch bleef het me triggeren en in 2018 besloot ik de cursus toch maar te gaan volgen. 


Ik heb een leven voor en een leven na!  

Sinds ik zelf behandelingen geef maar ook ontvang merk ik dat ik een ui ben die iedere keer opnieuw gepeld wordt. Ik kom steeds dichterbij mijn eigen kern, ik leef steeds meer zoals IK dat wil en niet zoals van me verwacht wordt. 

Geen oordeel!

Sta je er weleens bij stil hoe snel we oordelen? Oordelen over anderen maar ook over onszelf. Onze zelfcriticus haalt ons vaak onderuit met zijn negatieve gedachten en overtuigingen. 

Iedere behandeling opnieuw wordt de mond gesnoerd van die zelfcriticus waardoor ik mezelf niet meer veroordeel en ben wie ik wil zijn. 

Het leven wordt echt een stuk makkelijker kan ik je vertellen!

Acces Bars lost negatieve overtuigingen en beperkende gedachten van binnenuit op, op een zachte en vriendelijke manier. Zonder oordeel!

ACCESS BARS® BEHANDELING

Access bars, 32 punten op het hoofd die door zachte aanraking jouw energie weer laten stromen. Deze punten hebben alle gedachten, ideeën, overtuigingen, besluiten en emoties die je hebt opgedaan in je leven verzameld. Door deze punten zacht aan te raken, kun je verlichting creëren en loslaten wat je hebt vastgezet. De punten staan allemaal voor een verschillend levensthema zoals bijvoorbeeld, communicatie, geld, lichaam, controle, creativiteit enz.

Voor de één als een heerlijke massage, voor de ander een levensverandering. Bij de een direct, bij de andere na enkele weken. Je leert te leven zonder een teveel aan stress, hoe je zelf de dingen kunt veranderen die je wenst en hoe je je eigen keuzes maakt.

Als je bereid bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren open je de deuren naar heling. Blokkades worden opgeruimd.

Access Bars en kinderen!

Ik ken een heleboel behandelaars die ervoor kiezen om kinderen niet te behandelen. Ik denk daar anders over!
De wereld van nu gaat zo snel, er zijn zoveel prikkels te verwerken, kinderen ervaren steeds meer (prestatie)druk en er is zoveel onrust in de wereld. Voor veel kinderen is het zo overweldigend allemaal dat ik ze niets meer gun dan wat rust!

Maar daarnaast kom ik veel hoogsensitieve kinderen tegen die het erg lastig vinden om dichtbij zichzelf te blijven. Ze worden nog gevoeliger voor externe prikkels en ze leven daardoor teveel in het hoofd! 

Weinig zelfvertrouwen, een negatief zelfbeeld, je identiteit verliezen, veel onrust, slecht slapen. Het zijn maar wat voorbeelden van de dingen die ik hier zie. 

Kinderen zijn welkom om af en toe behandeld te worden maar mocht er even iets meer nodig zijn dan adviseer ik het traject van 5 sessies zodat ze echt even een boost krijgen.

Wat mensen zeggen!

Wil jij graag een sessie ervaren? 

Maak dan snel een afspraak!

"Je bent bij mij in goede handen"

Groetjes Corine