Meer zelfvertrouwen met Access Bars

Meer zelfvertrouwen en rust met Access Bars

Vaak krijg ik de vraag of ik ook iets doe met het zelfvertrouwen. Ja!

Maar dat doe ik meestal niet middels gesprekken. Nee!

Ik geloof namelijk, maar dat is ook mijn ervaring sinds ik Access Bars inzet, dat de negatieve gedachtes die kinderen soms hebben, als sneeuw voor de zon verdwijnen na een paar behandelingen.

Ik kan er een heleboel over vertellen maar het feit is dat Access Bars zorgt voor veel rust in het lijf en in het hoofd. Iets waar veel kinderen een gebrek aan hebben.

Doordat ze die rust ervaren groeit hun zelfvertrouwen. Ademhaling gaat naar de buik waardoor kinderen meer ontspannen zijn, dingen waar ze zich normaal gesproken ontzettend druk over maken ebben weg en ze denken niet in beperkingen maar in mogelijkheden.

Hoe fijn is dat?

Dit traject van geeft jou of jouw kind 5 Access Bars behandelingen,  we voeren tijdens de behandeling coachingsgesprekjes om dit positieve gevoel te behouden in combinatie met Access Bars.

De eerste sessie duurt iets langer dan de andere sessies. Tijdens de eerste sessie maken we namelijk eerst even kennis en bespreken we wat de wensen/doelen zijn van jullie (kind.) We bespreken de voortgang van deze wensen en doelen later tijdens de andere sessies.

Investering:

0-12 jaar: €175

12-18 jaar: €262 

18 jaar en ouder: €325 

Iets voor jou?

Betaling dient in 1x voldaan te worden en daarna (binnen 24 uur, behalve in het weekend) neem ik contact met je op om zowel de afspraken in te plannen als de coachingssessie met jullie. 

Kies een variant:

Vanaf 175,00 €