ROADTRIP

Welkom bij "de Roadtrip naar Beelddenkland!"

Ga 50 dagen lang mee op reis naar het land dat "Beelddenkland" heet! 

Hét land waarin je alles mag zien en leren over deze mooie leerstijl. 

Tijdens onze reis ben ik jullie tourguide. Ik ga mijn best doen om het jullie zo aangenaam mogelijk te maken. Ik ga mijn best doen om jullie alles te leren. 
Tijdens onze reis zullen we verschillende tussenstops maken. Zo zullen we kort verblijven in de wereld die "hooggevoeligheid" heet want beelddenken en hooggevoeligheid gaan hand in hand. We stoppen ook bij het land van "Executieve functies en plannen". Maar het land "Mindset" mag zeker niet ontbreken.

Beelddenken is veel meer dan een leerstijl! 

Beelddenken is een way of life!

Het doel van deze roadtrip is om meer bekendheid te geven aan deze leerstijl. Beelddenkers moeten gezien, gehoord en begrepen worden. Jou alles te leren over deze stijl en om de kinderen in de spotlights te zetten! Want er lopen dagelijks kinderen vast terwijl dit eigenlijk niet hoeft.


  1. Wat gaan we doen en leren?ღ Thema 1: Beelddenken, wat is het en hoe signaleer ik het?

(Zoomsessie thema beelddenken 3-6)

ღ Thema 2: Onderwijs

Spelling, lezen, rekenen en begrijpend lezen, zaakvakken en hoe pak ik dit aan?
 (Zoomsessie thema onderwijs 17-6)

Thema 3: Hooggevoeligheid & mindset

(Zoomsessie thema HSP en mindset 1-7)

ღ Thema 4: Executieve functies, leren leren & dominantiepatronem

(Zoomsessie thema executieve functies & plannen 15-7)

Tijdens de roadtrip plannen we 2x een 1 op 1 gesprek in met mij.

Thema 1

Beelddenken, wat is het en hoe signaleer ik dit?

Tijdens het eerste thema neem ik je mee in de wereld van het beelddenken. Je rugzak wordt gevuld met met een dosis theorie zodat je begrijpt wat beelddenken nu precies is. Je leert dit thema ook hoe je beelddenkers signaleert en wat ze nodig hebben.

Thema 2

Onderwijs

Dit thema staat in het teken van onderwijs. Rekenen, klokkijken, spelling, lezen, begrijpend lezen en zaakvakken. Hoe kan ik beelddenkers het beste vooruit helpen m.b.t deze schoolvakken. 

Thema 3

Hooggevoeligheid & mindset

Zijn alle beelddenkers hooggevoelig? En waarom zegt mijn kind toch steeds dat het hem niet lukt of dat hij het toch niet kan? Dit thema zoomen we in op deze onderwerpen. Je rugzak wordt gevuld met tips, tools en we kijken ook naar wat wij als ouders/ leerkrachten aan mogen pakken om het onze kinderen makkelijker te maken.

Thema 4

Executieve functies, leren leren en dominantiepatronen

Waarom heeft het ene kind zoveel moeite met plannen? Waarom vindt het andere kind het toch zo lastig om stil te zitten? Welke plek in de klas is prettig voor mijn kind? Waarom roept dit kind toch steeds door de klas? Hoe kan mijn kind het beste leren voor toetsen?

Dit thema zoomen we hierop in! Je rugzak wordt gevuld met een heleboel tips en tools. Je krijgt o.a. weekplanners, werkbladen voor de POMODORO techniek en leuke spelideeën om je kind vooruit te helpen. 

Praktische informatie:

Tijdens de roadtrip ben ik jullie tourguide.

ღ Vanaf 30-5 ontvang je per thema een lees/werkboek in je mailbox.

ღ Naast deze lees/werkboeken is er na ieder thema een zoomsessie van +/- 1,5 uur op donderdag vanaf 20.00 (deze zijn niet verplicht en je kunt ze altijd terugkijken.)

ღ Er is een afgesloten Facebook groep waar we ervaringen delen en tips en trics delen en waar de zoomsessies terug te kijken zijn.

ღ Je krijgt 2x een coachingssessie van 45 minuten met mij waarin we het uitgebreid hebben over jouw situatie. Je krijgt tips en adviezen zodat je er thuis of op school direct mee aan de slag kunt gaan.

Wat deelnemers zeggen over deze Roadtrip:


Wil jij met mij mee op reis? 

Koop je ticket en stap in!

We vertrekken 30-5 om 12.00 en er is plek voor 20 passagiers. 

Investering bedraagt €100,- 

Meld je jezelf voor 15-5 aan dan bedraagt de investering €75

Klik op de button hiernaast!

Categorieën