ROADTRIP

Welkom bij "Beelddenk airlines!"

Ga 50 dagen lang mee op reis naar het land dat "Beelddenkland" heet! 

Hét land waarin je alles mag zien en leren over deze mooie leerstijl. 

Tijdens onze reis ben ik jullie tourguide. Ik ga mijn best doen om het jullie zo aangenaam mogelijk te maken. Ik ga mijn best doen om jullie alles te leren. 

Tijdens onze reis zullen we verschillende tussenstops maken. Zo zullen we kort verblijven in de wereld die "hooggevoeligheid" heet want beelddenken en hooggevoeligheid gaan hand in hand.

Onze roadtrip bestaat uit 4 fasen die in totaal 50 dagen zal duren!

In het kort nemen we je even mee in deze 4 fasen.

Fase 1. Uiteraard wil jij weten of deze reis wel bestemd is voor jou! Tijdens deze fase leer je dan ook hoe je kunt weten of een kind een beelddenker is. Daarna ben je welkom aan boord

Fase 2. Ga lekker zitten, maak het jezelf gemakkelijk, neem iets te drinken en laat je verrassen. We zijn onderweg naar "Beelddenkland!" 

Je gaat onderweg van alles leren over beelddenken. Wat is het eigenlijk? Wat zijn de kenmerken? Kortom, onderweg zal jouw rugzak steeds voller worden. 

Fase 3. Deze fase maken we een tussenstop. We stoppen in "Hooggevoeligheid". Beelddenken en hooggevoeligheid gaan hand in hand en als jullie tourguide weet ik uit ervaring dat veel kinderen soms wat last hebben van die gevoeligheid. Ik wijs jullie de weg in dit land.

Fase 4. Ik hoop dat je rugzak niet te vol zit want in deze fase krijg je een heleboel tips en tools. 

Tips & Tools voor thuis, voor op school, m.b.t leren, m.b.t. rekenen, lezen, begrijpend lezen, spelling, aardrijkskunde, natuur, geschiedenis en nog veel meer. 

Het doel van deze roadtrip is om meer bekendheid te geven aan deze leerstijl. Jou alles te leren over deze stijl en om de kinderen in de spotlights te zetten! Want er lopen dagelijks kinderen vast terwijl dit eigenlijk niet hoeft.

Mijn doel is om meer erkenning en begrip te krijgen voor deze kinderen. 

Praktische informatie:

Tijdens de roadtrip ben ik jullie tourguide. Je mag tijdens deze reis altijd contact met mij opnemen.

Vanaf  21-2-2021 krijg je 50 dagenlang, iedere week, 1 les. We plannen naast de lessen die je ontvangt, 2 coachcalls in waarin ik je 1 op 1 graag verder help én iedere week is er een gezamenlijke zoomsessie

-

Zie mij als jullie tourguide, ik wijs jullie de weg en pak jullie bij de hand om de weg te vinden binnen deze leerstijl.


Wil jij met mij mee op reis? 

Koop je ticket en stap in!

We vertrekken 21 februari om 21.00 en er is plek voor 20 passagiers. 

Investering bedraagt €50,- als je voor 10-2 aangemeld bent. (€1,- per dag) 

Na 10-2 bedraagt de roadtrip €75

Klik op de button hiernaast!