CONNECT

Ik gun jou een leven waarin je openstaat voor verandering, dat je beseft dat je het waard bent en dat je voelt dat iedere keuze die je maakt de juiste is. Door dichtbij je gevoel te blijven leer je jezelf beter kennen. Het is alleen jammer dat we daarna meteen naar dat stemmetje in ons hoofd gaan luisteren. We zien dan ineens die beren op de weg dus ga je de verandering maar uit de weg. Je zegt dan eigenlijk tegen jezelf dat je het niet waard bent. je beter kunt gaan voor zekerheid en houvast. "Loslaten" is het moeilijkste maar het mooiste wat je jezelf mag gunnen. Het brengt je naar waar je wilt zijn! "Ik gooi altijd mijn oude schoenen weg voordat ik nieuwe koop!"Deze zin is op mijn lijf geschreven, ik volg mijn gevoel. Nadat ik mijn oude schoenen weg heb gegooid MOET ik wel nieuwe schoenen kopen.. en dat terwijl onze maatschappij het juist andersom voorschrijft. Maar ik blijf bij mijn gevoel en dat voelt goed! Natuurlijk kom ik dan de mooiste schoenen tegen, juist omdat ik mijn gevoel heb gevolgd! Ik heb mezelf serieus genomen en dat wordt beloond.Wat ik voor je kan betekenen is het samen veranderen van je mindset, blijf je hangen in beperkingen, of ga je leven vanuit je gevoel?Je krijgt mijn COnnect boek waar je dagelijks in gaat schrijven en we spreken af en toe af om je vorderingen te bespreken en te kijken naar je doelen. Je volgt jouw doel, dat betekent dus ook dat je het ZELF doet, ik moedig je aan, inspireer je en motiveer je om bij jouw plan en doel te blijven. Ik wijs je de weg en geef je de tips en tools die jou helpen lekker jezelf te mogen zijn en je weer te verbinden met jezelf en later ook je naasten. Neem contact met me op, ik nodig je uit voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Belangrijk is dat het klikt en dat jij je goed voelt.

COnnect is in het leven geroepen voor ouders. COnnect staat voor "verbinding" en bevat de eerste 2 letters van mijn naam "Corine", vandaar de naam.Dit zusje van Kind & Co is bedoelt om jou te inspireren, te motiveren en open te staan voor verandering. Je bent het waard open te staan voor verandering, te luisteren naar je gevoel en je intuïtie. Je bent het waard om voor te knokken. We rennen, vliegen, poetsen, wassen, voeden op, werken en hebben het liefst een groot sociaal netwerk. We doen al deze dingen uit liefde voor het gezin, omdat ze "moeten" en omdat het anders een puinhoop wordt. Hobbies, sportclubs, kinderfeestjes, kortom, we zijn altijd in beweging! Dit liedje van Herman van Veen vat voor mij mooi samen hoe sommige van ons momenteel in het leven staan. Een heleboel mensen kunnen dit prima en zij ervaren deze activiteiten niet als "moetjes", er zijn echter ook een heleboel mensen die deze dingen wél als "moetjes" ervaren en daarom als last ervaren.Misschien ben je klaar met je baan, maar ga je door omdat het zekerheid en vastigheid geeft en brood op de plank, misschien ben je klaar met alleen maar geven en wil je ook leren ontvangen, misschien ben je klaar met altijd maar "ja" zeggen, misschien ben je klaar met "je oude ik".

Wat ik jou gun:

Ik gun jou een leven waarin je openstaat voor verandering, dat je beseft dat je het waard bent en dat je voelt dat iedere keuze die je maakt de juiste is. Door dichtbij je gevoel te blijven leer je jezelf beter kennen. Het is alleen jammer dat we daarna meteen naar dat stemmetje in ons hoofd gaan luisteren. We zien dan ineens die beren op de weg dus ga je de verandering maar uit de weg. Je zegt dan eigenlijk tegen jezelf dat je het niet waard bent. je beter kunt gaan voor zekerheid en houvast. "Loslaten" is het moeilijkste maar het mooiste wat je jezelf mag gunnen. Het brengt je naar waar je wilt zijn! "Ik gooi altijd mijn oude schoenen weg voordat ik nieuwe koop!"Deze zin is op mijn lijf geschreven, ik volg mijn gevoel. Nadat ik mijn oude schoenen weg heb gegooid MOET ik wel nieuwe schoenen kopen.. en dat terwijl onze maatschappij het juist andersom voorschrijft. Maar ik blijf bij mijn gevoel en dat voelt goed! Natuurlijk kom ik dan de mooiste schoenen tegen, juist omdat ik mijn gevoel heb gevolgd! Ik heb mezelf serieus genomen en dat wordt beloond.

Mijn visie is een levenstijl, geen training of workshop.

Wat ik voor je kan betekenen is het samen veranderen van je mindset, blijf je hangen in beperkingen, of ga je leven vanuit je gevoel?Je krijgt mijn COnnect boek waar je dagelijks in gaat schrijven en we spreken af en toe af om je vorderingen te bespreken en te kijken naar je doelen. Je volgt jouw doel, dat betekent dus ook dat je het ZELF doet, ik moedig je aan, inspireer je en motiveer je om bij jouw plan en doel te blijven. Ik wijs je de weg en geef je de tips en tools die jou helpen lekker jezelf te mogen zijn en je weer te verbinden met jezelf en later ook je naasten.

Wil jij dit ook?

Neem contact met me op, ik nodig je uit voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Belangrijk is dat het klikt en dat jij je goed voelt.

Tarieven:

Kennismaking Gratis

Eerste afspraak €75,00 incl COnnectBOEK

Volgende afspraken €60,00 Interesse in het COnnectBOEK? Stuur een mail naar Kindenco@outlook.com en dan stuur ik er één op!