PRAKTISCHE INFORMATIE

Welkom bij Kind & Co

Met welke vraag je hier ook komt, hier wordt er echt naar je geluisterd. 

Hoe gaat dat nu hier? Ik leg het je middels dit schrijven even uit.

Onderwijs hulpvragen

Zodra we een kennismakingsgesprek hebben gehad (dit kan telefonisch of hier in de praktijk) wordt er een datum afgesproken voor een screening. 

Tijdens de screening is de aanwezigheid van ouders gewenst. Wel is het raadzaam om aanschouwer te zijn i.p.v deelnemer. 

Tijdens de screening ga ik op zoek naar de oorzaak van een (leer) probleem en geef ik meteen aan wat volgens mij de oorzaak is van het probleem. Daarna vertel ik wat we eraan kunnen gaan doen.

Vaak screenen we de ogen, JaMaRa rekenen, leerstijl onderzoek of onderzoek naar het dominantiepatroon. Per kind is dit verschillend.

Na de screening ontvang je meteen huiswerk oftewel oefeningen. Meestal zijn dit reflexen waarmee we starten. Ik zal adviseren om 4 á 5x per week te oefenen, maar nogmaals, ieder kind is maatwerk dus het kan ooit verschillen.

Ik zie en spreek jullie 1x per 3 of 4 weken. De meeste sessies duren ongeveer 45 minuten en in die tijd hebben we even gekletst en is er geoefend. Waarschijnlijk krijg je iedere sessie nieuwe oefeningen mee die je thuis weer mag gaan herhalen. 

Contact

Wanneer je thuiskomt en je weer tot rust komt, ga je nadenken over alles dat aan bod is gekomen. Je denkt terug aan de screening en de oefeningen en je hersenen maken overuren. ‘Hoe zat het nu precies?’

Weet dat ik per Whatsapp altijd bereikbaar ben. Schroom daarom niet maar trek aan de bel bij vragen en/of opmerkingen.


Betaling 

Na iedere sessie of afspraak ontvang je een Rabo betaalverzoek. Deze dient binnen 10 dagen voldaan te zijn. Je mag er ook voor kiezen contant te betalen.