Meer zelfvertrouwen met Access Bars (0-12)

Meer zelfvertrouwen en rust met Access Bars

Vaak krijg ik de vraag of ik ook iets doe met het zelfvertrouwen. Ja!

Maar dat doe ik meestal niet middels gesprekken. Nee!

Ik geloof namelijk, maar dat is ook mijn ervaring sinds ik Access Bars inzet, dat de negatieve gedachtes die kinderen soms hebben, als sneeuw voor de zon verdwijnen na een paar behandelingen.

Ik kan er een heleboel over vertellen maar het feit is dat Access Bars zorgt voor veel rust in het lijf en in het hoofd. Iets waar veel kinderen een gebrek aan hebben.

Doordat ze die rust ervaren groeit hun zelfvertrouwen. Ademhaling gaat naar de buik waardoor kinderen meer ontspannen zijn, dingen waar ze zich normaal gesproken ontzettend druk over maken ebben weg en ze denken niet in beperkingen maar in mogelijkheden.

Hoe fijn is dat?

Dit korte traject van 8 weken geeft jouw kind 4 Access Bars behandelingen, een pakketje positieve kaartjes die ze ergens op mogen plakken zodat ze de dag positief starten en we voeren coachingsgesprekjes om dit positieve gevoel te behouden in combinatie met Access Bars.

Investering:

0-12 jaar: €175

12-18 jaar: €235

18 jaar en ouder: €295

Dit is incl behandelingen, kaarten en..... lees verder...

....Maar er is meer.. Als ouders van een waarschijnlijk hooggevoelig kind wil ik ook graag een 1 op 1 coachingsessie (á €70, hier krijg je een korting op van €35 welke al verrekend is) met jullie doen. In deze sessie krijg je tips en handvatten die je een dag later in kunt zetten maar ik je zal tijdens die sessie ook vertellen wat ik allemaal gevoeld heb tijdens de behandelingen (want ik voel waanzinnig veel tijdens de behandelingen wat ik graag met jullie deel) en wat dit betekent en hoe je je kind hierbij kunt ondersteunen.

Iets voor jou?

Na betaling neem ik binnen 24 uur (behalve in het weekend)  contact met je op om zowel de afspraken in te plannen als de coachingssessie met jullie. De kaartjes ontvang je tijdens de eerste behandeling.


175,00 €
Please select variants first