Book Now

HOE WE TE WERK GAAN!

Kind & Co  werkt met een werkcyclus van 4 stappen. Deze worden hier punt voor punt uitgelegd!

We starten de begeleiding altijd met een intakegesprek waarin we bepalen wat de hulpvraag is en welke intake onderzoeken er plaats kunnen gaan vinden om het leerprobleem in kaart te brengen. We onderzoeken wat de basis van het probleem is.

Hierna bespreek ik welke onderzoeken ik kan doen om bij de oorzaak van het probleem te komen. Na deze onderzoeken stel ik een behandelplan op met u om doelgericht aan de slag te gaan en u snel resultaten kunt zien.

Er worden vervolgens 5 afspraken ingepland zodat u altijd een fijne dag en tijd heeft. 

Na deze 5 sessies screenen we opnieuw. Hoe gaat het nu? Wat gaan we nog doen? Zijn we klaar?

Mochten er meer sessies nodig zijn dan plannen we deze opnieuw in. Mochten er minder dan 5 sessies nodig of wenselijk zijn dan houden we hier rekening mee!


Ik kan me voorstellen dat het voor kinderen best een beetje spannend is. Wie ben ik? Hoe zie ik eruit? Hoe ziet het er hier uit? En wat gaan we doen? Ik heb een filmpje gemaakt wat je aan je kind kunt laten zien voordat hij of zij naar Kind & Co komt.

PAS ALS WE DE BASISPROBLEMEN AANPAKKEN, KUNNEN WE TOT RESULTATEN KOMEN!