BEELDDENKERS EN CO

Als leren niet vanzelf gaat.

Dan kan het gebeuren dat kinderen zich dom voelen. Het overkomt me regelmatig dat een kind dit over zichzelf zegt.
Het raakt me iedere keer weer want naast het feit dat geen enkel kind dom is, is het ook nog vaak zo dat kinderen er niks aan kunnen doen als het er niet uitkomt.


Daarbij vraag ik me altijd af 'wanneer ben je slim dan?' Als je hoge Cito scores haalt of negens en tienen voor toetsen? Mij inziens heeft intelligentie niks te maken met het halen van hoge cijfers. Het is alleen zo verdomd jammer dat deze maatschappij wel de nadruk heeft gelegd op hoge scores.
Ik zeg vaak 'het zijn de kleine dingen die het doen'. Kleine dingen waardoor leren makkelijker wordt. Ik gun het iedereen.


Daarom komt er ook weer een nieuwe online training aan. Een training voor kinderen die vastlopen op school.
Van iedere methode heb ik de basis eruit gehaald en in een online training gezet.
❤️Ik leer ze hoe ze om kunnen gaan met hun leerstijl
🧡Ik leer ze hoe ze hun kwaliteiten in kunnen zetten
💜Ik leer ze hoe ze hun hoofd op kunnen ruimen en geordend kunnen houden.
💚Ik leer ze plannen en organiseren (super belangrijk voor kinderen die snel het overzicht kwijtraken)
💙Ik leer ze mindmappen en ik leer ze methodieken om het leren leuker en effectiever te maken.
💛Ik leer ze hoe ze van hun fixed mindset een growth mindset kunnen maken
En dat in 5 lessen die we middels Zoom zullen doen en waarbij ze iedere week een weekmail en opdrachten zullen krijgen.


Ja maar werkt dit? Hoor ik je denken.. Zoals ik zei zijn het de kleine dingen die het doen en die kleine dingen kunnen ècht het verschil maken.
Ik kies er daarnaast bewust voor om middels zoom te werken zodat we elkaar kunnen zien en elkaar kunnen spreken. Op deze manier bouwen we een band op en zien ze ook daadwerkelijk dat er een online coach voor ze klaarstaat.
Voor de mama's en papa's heb ik ook wat. Jij krijgt de roadtrip gratis en voor niks erbij à €29 zodat jij ook niet stil hoeft te zitten en alles mag leren over de leerstijl van jouw kind.

Maar voordat je je kind in kunt schrijven is het eerst belangrijk dat je zeker weet of jouw kind een beelddenker is. Om daarachter te komen plannen we samen een online zoomsessie in waarin ik samen met jou en je kind ga onderzoeken of dit zo is. Deze sessie duurt een half uur en ik vertel jullie meteen wat ik zie.
Daarna beslissen jullie samen of jullie deel willen nemen aan de online training.

De training start in het nieuwe schooljaar maar de zoomsessies plannen we dit schooljaar nog in of tijdens de zomervakantie. Hij is geschikt voor kinderen uit groep 6,7,8.
Waarom geen jongere kinderen? Omdat online werken voor jongere kinderen vaak lastiger is. Communiceren met een beeldscherm ertussen is niet altijd handig voor hen maar als jij denkt dat jouw kind dit heel goed kan dan is hij of zij welkom.

Wil jij een zoom sessie inplannen? Doe dat dan hieronder!