Kind & Co organiseert regelmatig leuke, interessante en leerzame workshops en trainingen aan. Op deze pagina lees je hier alles over!

Iedereen weet waarschijnlijk wel dat de tafels een zeer belangrijk onderdeel zijn binnen het rekenonderwijs. Zonder de tafels kun je later vastlopen. Sommen uitrekenen duurt dan niet alleen veel langer, het is ook zo dat zodra de tafels onvoldoende gememoriseerd zijn, kinderen eerder fouten maken.

Tafeltraining

10-05-2021

👉🏻Zijn de tafels een 'dingetje?' Niet geautomatiseerd?

Of het nu aan de Corona thuiswerkperiode ligt of aan andere zaken. Ik krijg momenteel ontzettend veel hulpvragen als het gaat om de studievaardigheden van studenten uit het voortgezet onderwijs. Maar ik hoor ook erg veel dat de studenten momenteel allemaal last hebben van een vol hoofd!

Ik spreek vaak veel kinderen uit groep 8 die hier komen om de puntjes op de i te zetten. Ze hebben een droom/ doel alleen weten ze niet zo goed hoe ze daar moeten komen.

Vindt jouw kind spelling ook zo lastig? Zijn de spellingsregels pittig? Of kent hij deze juist wel maar vindt hij het lastig om de regels toe te passen? Dan help ik jullie graag!

Breuken

20-01-2020

Vanaf groep 6 staat de leerlijn breuken op het programma. Een leerlijn die veel kinderen niet de gemakkelijkste vinden.

Mama café

08-11-2019

Iets nieuws bij Kind & Co.. het mama café!

Brugpiepers 

05-11-2019

Maak jij je soms zorgen over HOE je kind dit allemaal organiseert? HOE hij en ÓF hij al dat werk in zijn agenda schrijft? Wordt het misschien teveel?