Workshop "Tafels leren aan beelddenkers!"

💜Ben jij een ouder en/of leerkracht en wil jij dé gouden formule weten om de tafels in te slijpen?


👉🏻Niet alleen beelddenkers hebben baat bij spel en beweging, spel en beweging zorgen ervoor dat we "onbewust" leren. 
👉🏻Spel en beweging zorgen er ook voor dat informatie beter beklijft. Door ons lichaam te gebruiken, vragen we onze breinhelften namelijk goed met elkaar samen te werken. 


🧡Maar naast spel en beweging zijn er meer middelen die ervoor zorgen dat de tafels beklijven. De Tafeltrix bijvoorbeeld van Beeldenderwijs is een middel om de tafels in te slijpen. In mijn praktijk werken we hier heel vaak mee. 

Binnen 30 minuten zit hij met de Tafeltrix en mijn gouden formule!

💛 Belangrijk bij het automatiseren van de tafels is om zo divers mogelijk te werken. Er zijn kinderen die een auditieve leerstijl hebben, zij leren met hun gehoor, anderen leren visueel, anderen willen alle zintuigen inzetten. Door hier rekening mee te houden en op in te spelen zorgen we ervoor dat de tafels wel moeten beklijven. 


💚In bovenstaand voorbeeld zien we een kind uit de praktijk in actie met de stoplichtmethode en de tafeltrix. Zij had ontzettend veel moeite met de tafels maar na het gebruik van deze methodes lukte het haar wel! 

👉🏻Wil jij weten wat de gouden formule is? Meld je dan aan voor deze workshop! Er is plek voor 6 personen.

Je krijgt een heleboel spelideeën en bewegingstips en we gaan vooral praktisch aan de slag zodat je er meteen thuis of in de klas mee aan de slag kunt gaan!

Datum: 19-6-2019

Tijd: 09.00-11.30

Kosten: €49,- incl Tafeltrix, stoplichtmethode, tafelmandala en hand-out.

Er is plek voor 6 personen, na betaling ben je gegarandeerd van een plekje.