Acces Bars

Wat als vandaag het begin van iets nieuws kan zijn? 

Ik krijg veel vragen over Acces Bars en waarom ik dit erbij ben gaan doen. Laten we daar ook mee beginnen.

Een paar jaar geleden vertelde mijn schoonzus over Acces Bars, zij kende iemand die dit gaf en er ook trainingen in verzorgde. Toen ik hoorde wat het deed was ik eigenlijk meteen geïnteresseerd in dat wat Acces Bars belooft.

Een makkelijker leven, leven in het nu, meer rust in hoofd en hart, een leven waarin we niet meer zo streng zijn voor onszelf. Klinkt te mooi om waar te zijn hé? 

Toch ervaar ik zelf bijna dagelijks de voordelen van deze behandeling. 

Ik heb er lang over nagedacht maar in april 2019 gaf ik mezelf toch eens op voor deze training. Ik kom zoveel mensen tegen die streng zijn voor henzelf. Kinderen met een fixed mindset, die zich niet "goed genoeg" voelen. Het raakt me iedere keer weer. Maar ik ben hem niet alleen voor de kinderen gaan doen, om eerlijk te zijn vooral voor de papa's en de mama's. Zij zitten vol overtuigingen die ze vaak onbewust ventileren op hun kind. Sommige overtuigingen zijn helpend maar sommige ook niet. Kinderen zijn puur en eigenlijk vergiftigen we kinderen soms met de overtuigingen die ons niet helpen. "Altijd klaarstaan voor anderen, goede cijfers halen want dan kom je er wel" het zijn maar wat voorbeelden. Ik vraag me altijd af: "waarom? Voor wie?" Alsof je later als je oud bent terug wil kijken op een leven en denkt: wat heb ik toch altijd fijn voor anderen klaargestaan, wat fijn dat ik toch altijd mooie cijfers haalde en wat knap dat ik die hoge functie uit heb kunnen oefenen." Om eerlijk te zijn denk ik dat we liever terugkijken op een leven waarin we vooral genoten hebben, in welke rol of functie dan ook, dat we écht gelukkig waren met de mensen om ons heen, dat we onszelf accepteerden zoals we waren en niet téveel rekening hielden met wat anderen van ons vonden.

Ik dacht vooral "al doet Acces Bars maar 10% van wat het belooft, dan draag ik op dit gebied toch al een steentje bij". 

Nu ik een half jaar bezig ben heb ik toch al een aantal wonderen zien gebeuren. Mensen die lekkerder in hun vel zitten, mensen die rust gevonden hebben, mensen die gelukkiger zijn geworden. En dat met 1 behandeling!?! Ja Acces Bars werkt.

Middels deze blogs over Acces Bars neem ik je mee in de punten die we aanraken tijdens een behandeling. Allemaal staan ze voor een thema in het leven.

Iedere behandeling begint hetzelfde. We laten de energie stromen (energy pull)

Zachtjes raak ik je hoofd aan, daarna je voeten en daarna je handen. Dit zodat het in je hele lichaam kan gaan stromen en niet alleen in je hoofd.

Ik leg het vaak zo uit: "Ik plug in op jouw wifinetwerk". In mijn buik voel ik dat ik contact met je heb en dan weten we meteen dat de energie stroomt. Soms voelen mensen dit ook in hun buik maar vaker gebeurt dit niet. Dit geeft niks! Als ik het voel, is het goed voor mij!

Soms raak ik je niet eens aan en dan is de energie al voelbaar, ook bij de mensen die ook in de kamer zijn. Zodra de energie stroomt begint de behandeling. 

De ene behandelaar werkt op tijd, de ander op het gevoel. Ik werk op mijn gevoel. Soms worden mijn vingertoppen vastgezogen op je hoofd, voor mij is dit het signaal dat ik niet los mag laten. Dit doe ik dan ook niet. Soms voel ik iets in mijn lichaam, mijn kaken of mijn buik of een druk in mijn hoofd. Het zegt iets over degene die op de tafel ligt. "Ben je een doorbijter? Opgeslagen emoties". Het zijn wat voorbeelden maar er gebeuren dus "magische" dingen. 

Is het eng? Nee helemaal niet! Super fijn juist! Er hoeft niet gesproken te worden, dat mag wel maar hoeft niet. Ik voel goed aan of ik mijn mond moet houden of juist niet. De behandeling zelf doet altijd wat nodig is. 

In het volgende blog vertel ik je over je geldmindset, controle en creativiteit en wat Acces Bars daarmee doet als we deze punten aanraken.

Wil jij een keer Acces Bars ervaren? Voel je welkom.