BLOG

Zodra je kind(eren) naar school gaat, begint tijd een belangrijkere rol te spelen binnen het gezin. We moeten immers op tijd op school zijn. Te laat komen is geen optie. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan!

Bedankt!

21-02-2019

Vandaag plaatste ik een bericht op Facebook en Instagram waarin ik mijn gevoelens van de laatste weken op "papier" zette. De laatste weken was ik namelijk mijn vlammetje kwijt!

Spiegelen

20-02-2019
"Wat is er toch mama?""Niks!" antwoord ik. "Ja maar ik zie dat toch aan jou! "

Lief kind

17-01-2019

Ik zie hoe je worstelt. Hoe graag je gewoon alleen geknuffeld wordt. Dat het je soms écht even teveel wordt en je daarom gewoon graag niks wil.

Als moeder zijnde vind ik het belangrijk dat mijn kinderen lekker in hun vel zitten, dat we een warm nest voor ze creëren en dat het thuis lekker loopt.

Feel good!

12-01-2019

De groep mensen met een burn-out en/of depressieve klachten groeit met razendsnel tempo. 13% van de werknemers ervaart maandelijks burn-out klachten, en laatst las ik ergens dat 40% van de Nederlandse bevolking niet blij is met het werk wat ze doen. Ik schrik hiervan!

Slaap lekker!

03-01-2019

Je bent moe, besluit daarom lekker op tijd je nestje op te zoeken, nestelt je lekker onder de dekens, rustend op je kussen en dan....Begin je te malen...