ACCES BARS

Het begin van iets anders!


Wat als vandaag het begin van iets anders zou kunnen zijn? Wat als jouw leven weer wat plezieriger zou kunnen zijn? 

Wat als het tijd is voor iets anders, dat vriendelijker, aardiger en gemakkelijker is voor ons? 


Acces bars is een behandeling die je in een ontspannen sfeer ondergaat. 
Bedoelt voor mensen die bijvoorbeeld slecht in slaap vallen, vaak wakker worden, zichzelf wegcijferen, of de neiging hebben dit te doen. Mensen met beperkende gedachten en overtuigingen die hen niet helpen.

Acces Bars lost onze overtuigingen en beperkende gedachten van binnenuit op, op een zachte en vriendelijke manier. Zonder oordeel!

ACCESS BARS® BEHANDELING

Access bars, 32 punten op het hoofd die door zachte aanraking jouw energie weer laten stromen. Deze punten hebben alle gedachten, ideeën, overtuigingen, besluiten en emoties die je hebt opgedaan in je leven verzameld. Door deze punten zacht aan te raken, kun je verlichting creëren en loslaten wat je hebt vastgezet. De punten staan allemaal voor een verschillend levensthema zoals bijvoorbeeld, communicatie, geld, lichaam, controle, creativiteit enz.

Voor de één als een heerlijke massage, voor de ander een levensverandering. Bij de een direct, bij de andere na enkele weken. Je leert te leven zonder een teveel aan stress, hoe je zelf de dingen kunt veranderen die je wenst en hoe je je eigen keuzes maakt.

Als je bereid bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren open je de deuren naar heling. Blokkades worden opgeruimd.

Hoe wordt het nog beter dan dat!

Wil jij graag een sessie ervaren? 

Maak dan snel een afspraak!

Investering in jezelf bedraagt €65 incl btw voor een uitgebreide sessie. Alle bars worden dan aangeraakt en vrijgemaakt van blokkades. 

Na de eerste behandeling is er ook de mogelijkheid om een kortere sessie af te nemen. Deze zal 30 minuten duren in totaal.

De sessie zal een uur duren.

"Je bent bij mij in goede handen"

Groetjes Corine